🍕 Fri fragt på ordrer over 600 kr. 🍕

Webshop Medarbejder

d. 25/01-2023: Webshop medarbejder (2630 Taastrup)

PizzaPal er en dansk webshop, som forhandler pizzaovne, pizzaudstyr og pizzaingredienser.

Til vores adresse i Taastrup søger vi en medarbejder med flair for pizza, som har lyst til at tage del i de daglige opgaver, der skal til for at holde vores webshop i gang.

Noget af din tid vil gå med praktiske opgaver såsom at pakke webshopordrer, besvare kundemails og udlevere varer, mens andre dele af din tid vil gå med at øge vores online tilstedeværelse f.eks. ved at forfatte nyhedsbreve eller poste på de sociale medier.

Du vil blive del af en lille virksomhed i vækst, hvor dine kreative, faglige og personlige kompetencer bliver bragt i spil.

Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen med mulighed for flere timer på sigt. De eksakte mødetider aftales nærmere i dialog med dig.

Hvis du har flair for pizza, og synes det kunne være sjovt at arbejde i en webshop hvor du kan gøre brug af din pizzaviden, så skriv til kontakt@pizzapal.dk.

Om PizzaPal:
PizzaPal åbnede i 2020 som den første pizzawebshop i Danmark. Vi sælger et væld af pizzaingredienser og pizzaudstyr til private og erhvervsdrivende som ønsker autentiske produkter af høj kvalitet til deres pizzabagning.

Kan man afhente sin ordre?

Åben tab

Ja, du kan afhente din ordre på vores lager i Farum.

Når du betaler har du mulighed for at vælge "Afhentning" som leveringsform. Efter at du har lagt din ordre sender vi dig en besked når ordren er klar til afhentning.

Hvad skal jeg vælge?

Åben tab

Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge kan du altid sende os en besked så vil vi prøve at hjælpe så godt som muligt. Du kan også læse vores opskrifter og guides.

Kan man handle som erhvervsdrivende?

Åben tab

Ja, PizzaPal sælger både til privat og erhverv.

Hvad betyder "PizzaPal"?

Åben tab

"Pal" er engelsk og betyder "kammerat" eller "ven".

PizzaPal er din trofaste og pålidelige leverandør af pizzaingredienser og pizzaudstyr.

Hvilke slags pizzaer kan jeg lave med jeres produkter?

Åben tab

Når du handler hos PizzaPal får du produkter af en høj kvalitet som giver dig et forbedret udgangspunkt uanset hvilken slags pizza du laver. Nogle produkter egner sig bedre til en bestemt type pizza. Hvis du er i tvivl kan du altid sende os en besked med dit spørgsmål.

Spar 10% på din næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Tilføjet til indkøbskurv