Uanset om du bager pizza derhjemme eller i et travlt pizzeria er en god pizzaspade uundværlig. Pizzaspaderne i vores sortiment er både lette og robuste og gør det nemt at håndtere både rå og bagte pizzaer uden at ødelægge dejen.
Brug en pizzaspade når du skal have din pizza ind og ud af ovnen. En pizzaspade har, sammenlignet med en roteringsspade, et større overfladeareal og er designet til at have mindre friktion på overfladen, dels pga. perforeringen og dels pga. de overfladebehandlinger, de får.
Brug en roteringsspade mens pizzaen er inde i ovnen (mest relevant for ovne hvor afbagningen ikke er jævn). En roteringsspade er designet til at være mere hårdfør og modstandsdygtig overfor de høje varmegrader inde i en pizzaovn. Den har mindre dimensioner, så det er nemmere at komme ind under pizzaen fra en vinkel og rotere pizzaen rundt.
Hvorvidt du udover en almindelig pizzaspade også har brug for en roteringsspade kommer primært an på hvilken varmekilde du arbejder med. Hvis du arbejder med en el-pizzaovn, som typisk giver en meget jævn afbagning på hele pizzaens overflade, er det ofte ikke nødvendigt med en roteringsspade, men hvis du arbejder med en træfyret eller gasdrevet pizzaovn, hvor varmekilden er placeret i den ene side af ovnen, og afbagningen derfor er ujævn, er det nødvendigt at rotere pizzaen undervejs, og her er det en god idé at have en roteringsspade, så du ikke slider unødigt meget på din almindelige pizzaspade.