Opskrifter

Pizza På Bagestål

I dag skal vi se på en af de bedste og billigste anskaffelser du kan gøre dig, hvis du gerne vil i gang med at lave bedre pizza derhjemme. Vi taler vi selvfølgelig om bagestål! Du kan bruge denne opskrift uanset hvilket mærke/brand bagestål du har. 

New-York Style Pizza Opskrift

Da Gennaro Lombardi åbnede det første pizzeria i USA på Spring Street, New-York i år 1905 markerede det starten på en udvikling i New-York hvor den oprindelige napolitanske pizza skulle undergå en transformation over til det vi i dag kender som "New-York Style Pizza".

Napolitansk Pizzadej

Den originale pizza fra Napoli i Italien er blevet forfinet gennem generationer. Den minder om almindelig pizza men adskiller sig ved at der stilles krav til ingredienser og forarbejdning sådan at den færdige pizza bliver af en ekstra høj kvalitet.

Napolitansk Pizzasauce

Til rigtig napolitansk pizzasauce bruges San Marzano D.O.P. tomater. Når San Marzano tomater bærer betegnelsen "D.O.P." betyder det at de er groet i Agro Sarnese-Nocerino-området i Italien ved foden af Vesuv vulkanen nær Napoli.

Spar 10% på din næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Tilføjet til indkøbskurv