🍕 Fri levering fra 600 kr. 🍕

Spørgsmål & Svar

Generelt

Kan jeg lave alle slags pizza med ingredienser fra PizzaPal?

Åben tab

Når du handler hos PizzaPal får du produkter af en høj kvalitet som giver dig et forbedret udgangspunkt uanset hvilken slags pizza du laver.

Hvad er napolitansk pizza?

Åben tab

Napolitansk pizza er en type pizza som stammer fra pizzaens hjemsted Napoli i Italien. Her er den blevet forfinet gennem generationer. Napolitansk pizza adskiller sig fra almindelig pizza ved at der stilles krav til hvilke ingredienser man skal bruge og bearbejdningen af disse for at den færdige pizza bliver af en særlig høj kvalitet. Der er f.eks. krav til hvordan man laver dejen og tomatsaucen. Napolitansk pizza er optaget på UNESCOs liste over kulturarv og du kan se en video fra UNESCO nederst på vores forside.

Hvad skal der til for at lave en god pizza?

Åben tab

Hvordan forvandler man sin pizza til et mesterværk? Det kræver 3 ting:

1. Ingredienser
2. Udstyr
3. Erfaring

1. Ingredienser
Start med at sikre dig at de grundlæggende ingredienser er i orden: Rigtigt pizzamel, gode tomater, din foretrukne mozzarella, friske basilikumsblade og en ordentlig olivenolie.

2. Udstyr
Pizzaovn: Det er essentielt at en pizza får meget stærk varme når den bages. Man kan heldigvis i dag få moderne og kompakte pizzaovne som bager ved samme høje temperaturer som de klassiske træfyrede pizzaovne og få næsten samme resultat for en brøkdel af prisen og uden det samme besvær.

Bagestål: Et glimrende alternativ er at bruge et bagestål i sin almindelige ovn. Et bagestål minder om en bagesten men fordi stål lagrer og leder varmen bedre end sten giver den et markant bedre resultat.

Pizzaspade: Tænk på hvordan du skal få din pizza ind og ud af ovnen og om du har adgang til en pizzaspade.


Diverse: hævekasse, spatel og lignende er ikke essentielle men gør arbejdet nemmere og kan hjælpe til at give et bedre resultat. Sørg desuden for at have en præcis vægt så du kan følge opskrifter nøje og genskabe dem når de fungerer godt.

3. Erfaring
Pizza er let at komme i gang med men svært at perfektionere. Forarbejdningen af dejen, herunder i hvilke forhold du kombinerer dine ingredienser (opskriften) og hvordan du vælger at ælte, hæve og forme dejen, er lige så vigtigt for den færdige pizzas udseende, smag og konsistens som de ingredienser og arbejdsredskaber du har købt.

Hvorfor handle produkter hos PizzaPal.dk i stedet for i supermarkedet?

Åben tab

Hvis du vil have det bedste udgangspunkt for at lave pizza skal du handle hos os. Vi har specialiseret os i lige præcis pizza og vores produkter er autentiske og en del af den napolitanske pizzakultur. De er af en høj kvalitet og der er ikke skåret hjørner og det er også derfor de bruges af kendte pizzaioli i Napoli og rundt om i verden.

Hvad skal jeg vælge?

Åben tab

Hvis du er i tvivl om hvad du skal købe er et godt sted at starte vores Pizzakit. Her får du de rigtige ingredienser til at kunne lave pizza i verdensklasse.

PizzaPal På Instagram

Følg med på Instagram hvor vi jævnligt uploader videoopskrifter og andet!

BESØG PIZZAPAL PÅ INSTAGRAM

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din indkøbskurv er tom
Handl nu